May 11, 2010, 7:37 PM

Автопортрет 3 

  Poetry » Phylosophy
687 0 3

Автопортрет 3

Гласът ми е силен. И тих.
Животът – струна. И стих.

18. 11. 2009 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??