Jan 12, 2009, 12:25 AM

Авторско 

  Poetry » Phylosophy
530 0 13
Авторско

Автор съм. И сътворявам
несъздавано преди.
Сътворен. И пресъздавам
към Създателя следи.

Автор Е. И ни създава
чрез сътвореното преди.
Творец. И сътворява
в нас към Себе Си следи.

20. 12. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??