Dec 29, 2005, 10:27 PM

АЗ 

  Poetry
660 0 0
АЗ

На белия лист

ще останат моите длани..

На белия лист

ще останат очите ми –

приказка, която

хората отново и отново ще обикват.

Приказка, която

ще разбират хората.

Всяка дума ще бъде

капка мое присъствие –

докато то се стопи.

И остане само във времето,

Там – върху белите листове

с топлината на моите мисли.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??