29.12.2005 г., 22:27 ч.

АЗ 

  Поезия
659 0 0
АЗ

На белия лист

ще останат моите длани..

На белия лист

ще останат очите ми –

приказка, която

хората отново и отново ще обикват.

Приказка, която

ще разбират хората.

Всяка дума ще бъде

капка мое присъствие –

докато то се стопи.

И остане само във времето,

Там – върху белите листове

с топлината на моите мисли.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??