модерен писач съм
не признавам
разни правила
квото пиша
тва е истина
има Аз
поет
и некви останали
модерен съм
и се харесвам
на себе си
на баба
и на пешо
кога му сипя петата ракия
па вие кат сте неграмотни
лепете запетайки
и големи букви
ама Аз
съм автора
© Георги Коновски All rights reserved.