Sep 16, 2014, 10:21 AM

Аз и ти 

  Poetry » Love
502 0 0

Аз и ти 

 

Ето ни - отново аз и ти. 

 Жадни за прегръдка.

Копнеещи за целувка.

Бленуващи за любов.

Какво направи с нас животът? - питам се. 

Къде се скиташе досега? -  проронвам плахо.

Затрупани със своето сиво ежедневие, всеки гонещ своите проблеми. - отговарям си. 

Забравихме един за друг, а сега?! 

Сега сме тук, ти и аз, очи в очи. 

Все едно за първи път се срещаме. 

Дълго държеейки снимката ти, аз се усмихвам.

Поставям я отново на възглавнцата до мен, както винаги,

мислейки си за онези времена на копнежи, на трепет. 

Потънала в спомени, далечни и безкрайни, 

аз прегръщам тихо своята самота.

 

 

 

 

 

© Жанет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??