Плъзнах до теб.
Улових те като следа.
Почувствах те като ледено мече.
Очите си затворих и те видях.
Почувства ли аромата на свежо?
Погали ме...
Настръхнах, когато те чух по телефона.
Устните ми се впиха в теб.
Къде си, моя светлина?
Горещо е.
А ти си в мислите ми.
Трептя като вампирче.
Но сме като едно слято сърце - Аз и Ти.
© Десислава Танева All rights reserved.