Aug 25, 2011, 7:12 PM

Аз и ти 

  Poetry » Love
1170 0 3

 

 

Между земя и небе,
съществуваме само аз и ти.
Аз те обичам,
ти ме желаеш,
нашата любов е такава.
Любов за любов,
нашите сърца влюбени.
Аз съм тук,
къде си ти сега,
любовта ми те зове.
Ела при мен,
сърцето ми туптящо,
с любов покори.

© Онур Реджеб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??