Sep 5, 2009, 7:28 PM

Аз идвам 

  Poetry » Love
1101 0 6

Аз идвам с дъх на кестени и лято,
прегръщам те и нежно те целувам,
а устните ти с трепетна позлата
цветя вълшебни в мен рисуват.

Аз идвам с обич топла и крилата,
докосвам те с очи и в теб танцувам,
душата ми със твоята е слята
и все не мога с теб да се сбогувам.

Аз идвам и при тебе ще остана,
във теб и твоята душа гореща,
без тебе във сърцето ми е рана -
аз идвам... идваш ли на среща...?

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??