Jun 17, 2006, 10:01 AM

Аз живея за един ден  

  Poetry
720 0 4

Аз живея за един ден

единствен сред моите дни,

когато ти ще си само за мен

за миг за секунда дори,

ще съм в твоя поглед пленен,

ще гледам твоите очи...

О,моля те, подари ми един ден

единствен сред моите дни!

© Незнаен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??