17 июн. 2006 г., 10:01

Аз живея за един ден  

  Поэзия
716 0 4

Аз живея за един ден

единствен сред моите дни,

когато ти ще си само за мен

за миг за секунда дори,

ще съм в твоя поглед пленен,

ще гледам твоите очи...

О,моля те, подари ми един ден

единствен сред моите дни!

© Незнаен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??