Jul 24, 2012, 10:01 PM

Аз съм... 

  Poetry » Other
823 0 3

Аз съм...
различна, 
нетипична,
тактична,
Боря се със
облика,
силуета,
сянката,
на себе си.
Често хората не ме
разбират,
провокират,
дискриминират,
но въпреки това аз съм
силна,
бореща се,
вярваща!
Полека поглеждам напред,
надявам се този куплет 
да изрази най-точно това,
което чувствам сега!
Не пиша за слава голяма,
затова понякога съм пряма!
Понякога римите неправилно наредила, смущавам се,
и словореда объркала, о, боже, предавам се...
Не, не... Има нещо там,
таи се - не е срам.
Свян, не зная, но мир не ми дава.
Все във мен чувство на недовършеност остава.
А старая се, старая се, но не се получава!
Само че моето сърце не се предава!

Аз съм просто човек
на този динамичен век.

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??