Jul 6, 2007, 1:47 PM

Аз те открих 

  Poetry
1166 0 48


Душата ти...
за другия загадка.
Не я разбра.
Или не пожела.
А тя прекрасна е.
(Като зората)
И с дъх на свежи
пролетни цветя.
Измъчено...
сърцето от обиди.
За тебе то е храм
на любовта.
Там, вътре, с недоверие
не пускат.
Да му поиска прошка
пред света.
Открих те.
И в душата ти погледнах.
Красивото във нея аз видях.
Във храма ти на любовта
се молех
и във молитвите
щастливец бях.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??