Sep 17, 2008, 8:10 AM

Баба и внучка 

  Poetry
785 1 8

Ти със къса поличка,

аз с бастун в ръчичка,

във неравна крачка

вървим баба и внучка.

 

Мен ме крепи споменът,

теб те зове полетът,

мен бастунът подпира,

а в теб танцът напира.

 

Пролетта в теб грее,

залезът към мен вее,

лазурът в теб сияе,

денят за мен нехае...

 

И пак вървим двете,

ръка вплели в ръчичка,

ти с палава крачка,

аз с радост в душичка.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??