Mar 1, 2015, 10:14 PM

Баба Марта 

  Poetry » Other
694 1 3

Баба Марта

 

 

Баба Марта отново е дошла

и с нея ще посрещнем пролетта.

 

Да бъдем винаги засмени

и от слънчеви лъчи огрени.

 

Усмивката да грее на лицата

и щастие изпълва ни сърцата.

 

От здраве да не се отървем

и хиляди успехи да жънем.

 

Това Ви пожелавам

и мартеничка Ви дарявам.

 

На ръка я завержете

и мечтите си сбъднете.

 

Честита Баба Марта!!!!!

 

Ивелина Стойова

 

 

© Ивелина Стойова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??