Изповядах се. Така разголих си душата до разврат.
Но, преподобни, май не ме разбираш?
Обичам хората, повтарям ти го пак!
Уви, там Господа им беше враг...
С куршум в тила лежаха идеалите
и разпнаха ни свободата върху кръст.
Пагубно звъняха и кинжалите,
погребваха ни с жива плът.
Язвено кървят телата,
острието се сраства с плътта.
Последни умират сърцата,
но първа ги прибира смъртта.
© Милица Игнатова All rights reserved.
Много е силно, браво! 6!!!