May 12, 2014, 12:07 AM

* * * 

  Poetry
459 0 0

Порой от звуци се разбива в душата,
в ъгъла стои ранена самотата
и питам пак Всевишния защо
съм като птица с прекършено крило...

Не виждам, твойто не ме ослепи,
студени ще останат моите очи
за чуждите и блудните жени,
плачещи с изкуствени сълзи...

Не чувам, сетивата болка притъпи,
въглените живи мигом угаси
и не знам дори къде си ти
защо и как продаде нашите мечти...

Не помня в дните щастие сега,
самота разяжда Аза в мен така
и всяка радост я убива ей така
в сърцето ми ранено от тъга...

Върви, не искам никого да питам
колко дълго в мрака ще се скитам,
докато в миг един се приютя
в свят лишен от всякаква нега...

© Боян Дочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??