Feb 28, 2010, 10:12 PM

Бедни мой... 

  Poetry
490 0 2

В други ли постели се завиваш,

омòтал разума си с чужди чар. 

Знай, всички ний сме кукли парцаливи, 

подали нявга ви измамлив дар. 

 

Не зная още как се обещава, 

очите гледам, истини редя. 

Ако не ти харесва мойта роля, 

иди при други, аз ще си вървя. 

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??