28 feb 2010, 22:12

Бедни мой... 

  Poesía
511 0 2

В други ли постели се завиваш,

омòтал разума си с чужди чар. 

Знай, всички ний сме кукли парцаливи, 

подали нявга ви измамлив дар. 

 

Не зная още как се обещава, 

очите гледам, истини редя. 

Ако не ти харесва мойта роля, 

иди при други, аз ще си вървя. 

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??