Dec 11, 2014, 6:08 PM

Белязана 

  Poetry » Love
426 0 0

Не съм перфектна
и ти не си
но с белезите по гърба ми
по гърба ти
двамата сме съвършено
странни
объркани
и полудели

полудяла по теб
ще оставя
и белег в сърцето ти
да ме помниш
да ме искаш
винаги
да те изгаря
и напомня

каква е нашата любов
белязаната


© Даяна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??