May 26, 2006, 12:17 PM

БЕЗ ЧУВСТВО 

  Poetry
1003 0 9

БЕЗ ЧУВСТВО

Тази сребърна нощ като лодка отплува,
остана само дъх на платна.
Цяла нощ аз край тебе будувах,
плахо чаках и в утрото любовта.
Нима си мислиш, че не искам
в тебе да се влюбя, да обичам.
Не, аз чувства не подтискам,
нямам ги и затова не ги изричам.
Не за първи път с очакване
се взирам в нечие заспиващо лице.
Тихичко лежа до теб разплакана,
няма го, то - моето сърце.
Сковано утро и престорена усмивка
ще те посрещнат след съня.
Ще ме попиташ - "Нещо има ли?"
"Добре съм" - аз ще промълвя.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??