Feb 13, 2013, 12:09 AM

Без любов 

  Poetry » Other
515 0 1

Хоризонт -

       напред,

           наоколо

               и нищо.

 

 

 

Без любов

       не мога 

            и не виждам

                     смисъл.

 

 

Кръг

     порочен -

       смъртно-черната

                окръжност,

    ето го

       живота

        сивоскучен -

не съм

     му длъжна.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??