Sep 22, 2016, 1:07 AM

Без очаквания и условия... 

  Poetry » Love
291 1 4

Без очаквания

 и условия...

 

 

  Едно желание

  на вселената,

  едно единствено,

  сбъдваща се мечта,

  обединение на различни светлини,

  слънчеви нощи,

  лунни дни,

  изостря се този копнеж,

  по още и още любов

  тя от нощите си,

  той дните му

  в едно цяло,

  това което споделят те

  донесе енергия,

  чувства и живот

  в тяхната хармония.

  Където и да е 
  и навсякъде

  съгласуват винаги

  часовете си,

  и дори времето 

  могат да спрат...

  в едно нежно затъмнение 

  на тялото,

  и страстно проглеждане

  в душата им,

  един вечен аромат ,

  ученици и под мъгла,

  оттогава,

  от небето,

  се хранят с амброзия

  и правят магия,

  без еликсир ,

  или заклинания,

  тя от нощите си,

  той от дните му,

  и оттогава всичко блести

  с повече страст...,

  с повече цвят, живот

  и просто любов...!

 



 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Суми, Анелия, Йоанче! Сърдечно ви благодаря!
  • Много красиво
  • Експлозия от чувства..., красота!
  • " и правят магия,
    без еликсир ,
    или заклинания,
    тя от нощите си,
    той от дните му,
    и оттогава всичко блести
    с повече страст...,
    с повече цвят, живот
    и просто любов...!"

    Вълшебнице! Вълшебна творба за истинските неща!
Random works
: ??:??