Nov 13, 2007, 3:31 PM

Без страх 

  Poetry
467 0 12
 

Запознай се с мене,

oпознай всяка подробност.

Примирих се с тебе,

да те променя нямам способност.

 

Ще се боря с глупостта ти.

Ината ти на две ще пречупя.

Ще освободя радостта ти

и сърцето ти ще откупя.

 

Притеснението по петите ми върви

и се взира в всяка мъничка подробност.

От действителността се страхувам

и мъничко дори се срамувам.

 

Опитвам се да го преодолея

и  песента по пътя си да пея.

Без страх напред да вървя

и живота си с гордост да градя.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??