Jan 14, 2009, 1:16 AM

Без теб 

  Poetry
689 0 7

                    Без теб

 

  Не мога повече без тебе да живея,

  без теб не мога вече да се смея.

  Животът ми без тебе няма смисъл.

  Без теб е тъжна мойта мисъл.

 

  Живот без тебе няма, зная,

  желая те по-силно от безкрая

  и мога ли да спра да си мечтая,

  че пак ще бъда твоя в мойта стая.

  И пак ще топлиш мойте дни студени,

  и мойте нощи подарени!!!

© Бонбончето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??