Без теб
Не мога повече без тебе да живея,
без теб не мога вече да се смея.
Животът ми без тебе няма смисъл.
Без теб е тъжна мойта мисъл.
Живот без тебе няма, зная,
желая те по-силно от безкрая
и мога ли да спра да си мечтая,
че пак ще бъда твоя в мойта стая.
И пак ще топлиш мойте дни студени,
и мойте нощи подарени!!!
© Бонбончето Todos los derechos reservados