Без теб няма слънце,
без теб няма и луна,
без теб сърцето тръпне
и плаче моята душа.
Без теб няма радост,
без тебе мрак е само,
без теб няма сладост,
без теб всичко е сиво.
Без теб няма блясък в очите,
без теб няма смях,
без теб ледени са сълзите,
без теб всичко е мраз.
© Пролетното момиче All rights reserved.