Oct 26, 2010, 8:33 PM

Без теб 

  Poetry » Love
618 0 0

Какво ще бъда аз без теб, не зная,

и как ще минават моите дни без твоя глас,

без твоята усмивка сладка,

без тебе как ли ще живея аз!

              Не искам за това сега да мисля,

              щастлива съм, че имам за приятел

              човек - красив душевно и богат,

              щастлива съм, че имам теб!

Без теб ще бъда пак каквото бях

- последният бедняк!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??