Jan 8, 2012, 10:36 PM

Без теб 

  Poetry » Love
685 0 1

Сама себе си осъдих

без тебе да живея.

Отрекох се от всичко

и врекох те на нея.

 

Отказах да те търся

и спрях да те жадувам.

Загърбих всички чувства.

Не искам да бленувам!

 

Поисках да живея

живот без теб, спокоен.

Но жива ли съм вече?

Това въпрос е спорен.

 

Отвърнах се от тебе

и вече бавно тлея.

Без тебе как да дишам -

аз просто не умея!

© Ренета Данкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??