Feb 11, 2010, 10:09 PM

Без теб... 

  Poetry » Love
782 0 0

Всяка секунда без теб е агония.

Минутите минават бавно в полифония.

Всяка усмивка като светъл лъч ме озарява,

всяка прегръдка в спомените ми завинаги остава.

Всеки път, когато те видя,

усещам как сърцето ми спира.

Как бих живяла без теб, не знам,

ще останеш ли за мен само като приказен блян??

© Мимс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??