Sep 11, 2019, 10:57 AM

Без теб боли 

  Poetry » Love
634 1 1

Без теб боли

 

Без теб боли и болката не спира!

Нощите за мене са затвор.

Денем търся, но не те намирам!

Тъжен е небесният простор.

 

Чакам те. Ще чакам аз до края,

щом живот в сърцето ми гори

Ще те чакам, ала сам не зная

още колко много ще боли!

 

Как да страдам просто се научих.

И научих как да си мълча.

Но в замяна аз какво получих?

Само думи! И една лъжа!

 

Но без теб боли и непрестава

тази болка в моята душа!

И разбрах, че който се раздава

след това ще страда в любовта!

 

10.09.2019 г.

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??