На сън, или наяве, аз няма да отричам,
че само теб, единствен, обичам на света.
С думички вълшебни пак ще те наричам,
в далечината ще те чакам, без да чувствам самота.
Защото любовта е тази вечна сила,
която кара те в просторите да полетиш,
превръщайки те в птица златокрила,
с която можеш всички върхове да покориш.
© Росица Димова All rights reserved.