Бездиханно
С малинов вкус на топло лято
и пъстър смях на гълъбово ято,
да те целуна пристрастено искам,
смокиновите устни да изстискам!
С цвят от розов храст да те закича,
дъгата жизнерадостна да те обича,
да те копнея бездиханно пожелавам,
като морско конче волно да поплавам!
С аромат на портокали аз да те облея,
върху вплетени лиани да те полюлея,
да те вдишам отведнъж благоволявам,
в синигерова песен тебе възхвалявам!
© Манипулирам All rights reserved.