Jun 2, 2010, 11:56 AM

Безгрешната 

  Poetry » Other
557 0 0

Прекрасна бе за мен, безгрешна,
за мен безгрешната!

Родена бе от слънчевата светлина,
от светлината.

Разцъфтява всичко, щом е с мен,
да, щом е с мен.

Обгърне ли ме със нежните ръце,
ах, тез ръце.

Целуне ли ме нежно преди сън,
да, преди сън.

А аз я гледам цяла нощ до мен,
да, тя до мен.

Да е за дълго, моля се, дано,
моля се, дано.

Да ме обича, щом обичам я и аз,
обичам я и аз.

Прекрасна е за мен, безгрешна тя!
За мен безгрешната!


 

08.04.09

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??