Mar 29, 2022, 8:47 AM

Безкрайност 

  Poetry » Love
487 1 0

Потъваш. Но не е падение. 
Не падаш вече, а летиш. 

 

Изгубваш се. Не съм видение. 
Ръка подай, ще се спасиш. 

 

Ухание. То идва с вятъра. 
Въздъхвайки, ти дишаш мен. 

 

Притихване. Две роли в театъра. 
Спектакъл чист и съкровен. 

 

Желание. И изтезание. 
Пробягват луди пламъци. 

 

Свободен съм. С едно признание. 
Съборих всички замъци. 

 

Сияние. Сега прогледнахме. 
В душите ни е светлината. 

 

Откритие. С любов погледнах те.
И се намерих в нeобята. 

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??