Aug 4, 2008, 6:34 AM

Безнадеждно 

  Poetry » Love
864 0 35
ПЕСЕН>>>

 

Не ме поглеждай.
Без дъно са очите ти.
Отдавна там попаднах.
Няма смисъл
да моля за въже и за спасители,
щом камъка, сама си го орисах!

Обикнах тази тишина.
Обикнах...
Откакто от света ми си отиде,
прекрачвах часовете към дома
несигурна, че някой ме обича!

Не ме обичай.
Толкоз безнадеждно е.
Не мога да ти върна любовта.
След толкова несбъднати копнежи
не искам да я меря на везна.
.......................

Дай ми лапа сега.
Усмихни се широко.
Като кученце виж съм се свила.
Не приемай така надълбоко
мойте думи и нежност горчива.


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??