Nov 14, 2015, 6:54 PM

Безнадеждност 

  Poetry » Phylosophy
263 0 1

Безнадеждност

 

 

Несправедлив е животът,

майка му стара!

Цял свят робува на Идиотът.

Издавихме се в океан от поквара.

 

Светът не е изграден на разумни основи.

Това е тъжната реалност.

Нищо не обяснява мъките сурови.

Има само мрачна тоналност.

 

Не може вече да се живее!

Абсурдите са наистина безмерни!

Нощният вятър черни песни пее

за безсърдечие и усмивки лицемерни.

 

Пуснете ми куршум между очите.

Не искам вече да виждам звездите,

нито да усещам на Слънцето лъчите.

Пуснете ми куршум между очите.

 

 

 

                                                                                                               

© Галифрей Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??