Nov 15, 2016, 9:47 PM

Безтебие 

  Poetry
354 1 7

Студено, мрачно, хипоксично...

Разтърсващо душекрушение.

Обречено, апокалиптично...

Ограбващо всичкосъмнение.

Безсмислено, сиво, цинично...

Горчиво, гробищно безверие.

Безмълвно, празно, летаргично...

Сърцесъсипващо безтебие.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??