Mar 15, 2009, 2:23 AM

Безумно нещо е любовта 

  Poetry » Love
741 0 2

 

 

Обичаш ли някого -

ти си безумец,

пред нищо и никой

дори не се спираш,

тогава прескачаш високи стени,

тогава минаваш дори планини...

Подобна любов дали сте видели? -

Едва ли -

тя е за мене...

 

Объркани чувства

изпитвам без време,

дори да е бреме -

ще тръгна със тебе.

 

 

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??