Jan 14, 2014, 11:25 PM

Бистри поточета 

  Poetry » East forms
642 0 7

 


Непресъхващи,

бистри поточета

с радост бликат

от твойта душа

и превръщат се

в светла, клокочеща,

златокоса,

вълшебна река!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??