Aug 18, 2005, 7:54 PM

Благословена нека е 

  Poetry
746 0 6
Благословена нека е Душата ти,
а ти си ангелче, разтворило криле
над бездната,
над всички светове,
в които времето е спряло своя ход
на прага на несътворимото -
изваяни от Нищото,
в пространство късащо се с пръсти,
в което полъха обгръща сетивата
и няма никакво съмнение,
че съществуваме като зародиш
покълнал в синьото на границата
между живота и смърта -
начало в началата
и път в неизвървяните ни пътища...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??