Feb 19, 2019, 10:10 AM

Блокиране 

  Poetry
262 0 0

Понеже сме безгрешни.

Твърде много сме добри,

си плачем безутешни

и пак давим се в сълзи.

 

Така лъжем за добро.

Аз не, другият беше!

Истината за какво

и как така болеше?

 

Не вярваме и търсим -

новият боготворим.

Ние лошо не вършим -

само себе си гасим...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??