Jul 24, 2008, 10:57 PM

блясък 

  Poetry » Phylosophy
492 0 4
Полупрозрачен ли е денят или очите ми са покрити с мириса на мъгла,
ням ли е денят или устните ми са оковани в тишина,
докосваш ли ме или сълзите ми се забиват в плътта,
смееш ли се  или чувам края на една мечта,
смени ли се нощта или блясъкът е моята лъжа.

© Елесал елесал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??