Блясък в очите ни има, когато сърцето сияе.
Но той, тъй нетраен е, щом сърцето веч не играе.
Искам този блясък отново да върна.
Искам него да виждаш, щом аз очите ти зърна.
В очите ми аз блясък вече не виждам.
В сърцето аз топлината не чувствам.
Искам аз страстта в очите да върна
и сърцето отново от желания то да играе.
Защо ли аз тъй бързо страстта си загубих?
Защо ли аз веч нежността ти не чувствам?
Може би вече в себе си аз се загубих,
или в самотата си вече потъвам.
"Блясък в очите" YP
© Юлиян All rights reserved.