БОЛКА
БОЛИ – ВИНОВЕН СЪМ АЗ
ВИНА В СЪЛЗИ, БЕЗ ГЛАС
ЛЮБИМА – ПРОСТИ
НЕ ОПАЗИХ ТЕ АЗ.
БОЛИ – МНОГО БОЛИ
НАВЕЛ ГЛАВА СЪМ АЗ
ТИ НЕ МИ КАЗА,
ЧЕ ВИНОВЕН СЪМ АЗ.
БОЛИ – ЗАЩО НОЖ
В СЪРЦЕТО МИ ЗАБИ
НЕОЧАКВАНО, СТРАШНО
СЪС ЗЛОБА ДОРИ.
БОЛИ – ЖИВОТЪТ СПРЯ
НЯМА СИЛИ, НЯМА ВОЛЯ
НЯМА РАДОСТ, НЯМА МЕЧТА
САМО МНОГО ТЪГА...
БОЛИ – ПО ЛОША ОТ ЮДА, СИ ТИ,
ЗА ОТМЪЩЕНИЕ – АЗ НЯМАМ
СИЛИ ДОРИ,ПРОДАДЕНА ЛЮБОВ
ОТ ПРОДАДЕНА ДУША ПО СИЛНО БОЛИ...
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />14-11-2006година
© Желязко Марков All rights reserved.
болката минава...
Животът продължава
с нова обич и мечти!