15.11.2006 г., 12:37 ч.

Болка 

  Поезия
671 1 1

             БОЛКА

 

БОЛИ – ВИНОВЕН СЪМ АЗ

ВИНА В СЪЛЗИ, БЕЗ ГЛАС

ЛЮБИМА – ПРОСТИ

НЕ ОПАЗИХ ТЕ АЗ.

 

БОЛИ – МНОГО БОЛИ

НАВЕЛ ГЛАВА СЪМ АЗ

ТИ НЕ МИ КАЗА,

ЧЕ ВИНОВЕН СЪМ АЗ.

 

БОЛИ – ЗАЩО НОЖ

В СЪРЦЕТО МИ ЗАБИ

НЕОЧАКВАНО, СТРАШНО

СЪС ЗЛОБА ДОРИ.

 

БОЛИ – ЖИВОТЪТ СПРЯ

НЯМА СИЛИ, НЯМА ВОЛЯ

НЯМА РАДОСТ, НЯМА МЕЧТА

САМО МНОГО ТЪГА...

 

БОЛИ – ПО ЛОША ОТ ЮДА, СИ ТИ,

ЗА ОТМЪЩЕНИЕ – АЗ НЯМАМ

СИЛИ ДОРИ,ПРОДАДЕНА ЛЮБОВ

ОТ ПРОДАДЕНА ДУША ПО СИЛНО БОЛИ...

 

 

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />14-11-2006година

© Желязко Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сълзите пресъхват,
    болката минава...
    Животът продължава
    с нова обич и мечти!
Предложения
: ??:??