Jul 9, 2008, 9:11 AM

Болка 

  Poetry » Other
619 1 4
Болка

Животът отново коварно ме ритна,
боли, но болката ми казва, че съм жив
и всяка рана ми е скъпа и свидна,
всеки белег ме прави щастлив.

Болката натиска, аз търпя, нехая,
болката обичам, с нея се сгодих.
И преди да ме убие, свещ ще и запаля,
че в болката коварна себе си открих.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??