Jul 14, 2006, 1:56 AM

Болка след раздяла 

  Poetry
1212 0 0

Уж само запознанство беше,
а премина в танц,
танцът във целувка,
а целувката в любов.
Исках да съм с теб до край,
но уви  съдбата зла друго си
реши и ни раздели.
Накара ме да те обикна,
да те желая, да те сънувам,
както никой друг преди.
Сега без капка съжаление,
без сърцето  ти да трепне,
без сълзи в очите, с леден
поглед изричаш думите за сбогом.
Изведнъж света ми стана прах,
а сърцето - парченца порцелан.
Боли ме много, но зная,
че виновна съм си само аз,
аз, която те обичам и дни на щастие дарих!

© Анна Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??