Feb 11, 2008, 12:15 PM

Болка в сърцето 

  Poetry » Love
765 0 2

Всеки ден е толкоз тежък -

все по-адски ми върви,

всеки ден превръщам се в невежа,

щом сърцето ми от болката кърви.

 

Какво да сторя, Господи? Та аз не знам.

Не мога ли да спра да я обичам?

Да продължа с живота си аз право имам,

измъквайки се от капана, в който се намирам.

 

"Любов, защо си тъй жестока,

с всички нежни и добри сърца?"

Фалшива ли е любовта ми или аз не мога

да срещна мила, искрена душа.

 

Всеки ден за туй си мисля,

че любов е имало, и занапред ще има,

че дошло е време аз да се пречистя,

а болката в сърцето ми е толкова непоносима.

LIKADEVONEN  / 09.11.2004y.   11:44h./

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре дошъл, Илия!
    Хубави стихове за начало.
    Желая ти успех!
  • хареса ми!Много хубаво!поздрав!
Random works
: ??:??