Болката, която ти ми причини е много силна
и ме убива всеки ден, малко по малко отвътре....
Но може би си постъпила много правилно,
защото тази болка ще се превърне в сила утре!
От болката която ти ми причини, аз научих много
и разбрах от нея, че трябва да продължа напред!
Защото ти ме изостави и за мен вече си минало,
но не мога да те мразя и за това ти пожелавам аз късмет!
Болката която не ме остави да спя много месеци наред,
сега е силата която ми дава кураж за да мога да продължа....
Днес не искам да гледам назад, защото живота е пред мен
и вярвам, че много скоро аз отново ще намеря любовта!
Болката е най-добрия учител и рано или късно се научаваш,
защото разбираш, че с нея трябва сам да се пребориш....
И с много усилия и търпение накрая старата любов забравяш,
защото ако искаш да си щастлив, не ти остава друг начин!
© Калоян Калинов All rights reserved.